Aanbevelingen

"Oude waarden hoef je niet direct overboord te gooien, goede dingen moet je juist behouden en versterken." 

"Ik hoop dat je in de toekomst nog eens een klus komt doen bij Robeco. Wat ik zie is dat jij een fijne brutaliteit/nieuwsgierigheid/vrijpostigheid kan combineren met een prettige en leuke tone of voice waarbij je heel goed in verbinding blijft met mensen. En daarmee het vertrouwen geniet of krijgt. Daarmee kun je wat mij betreft heel goed gedragspatronen benoemen/helpen doorbreken en het tegelijkertijd praktisch houden. Ik weet zeker dat we daar nog vaker gebruik van zullen maken." 
Robeco, Vice President Implementation Management

"After the first lean wave Annemarie helped me and my team to implement a second lean wave. Within this second lean wave we implemented a most effective way of lean thinking and continuous improvement. Implementing more effective ways to drive the operation to the best results on both a team and employee level, we reached the highest benchmark score on a lean implementation within Rabobank ever! Deepest respect for Annemarie for her straight forward and direct approach which gave us the needed feedback on our own behaviour and how we could change this for the better. Together with her enormous drive, energy and knowledge of lean this was a great contribution to our success. With gratitude i look back on this very special, intense and successful collaboration."
Danny Bos, Manager Managed Monitoring Services at Rabobank IT Nederland

"Ik ken Annemarie als een gedreven en betrokken vrouw en professional die op haar geheel eigen wijze, vol humor, met een open blik en op een gepassioneerde en soms verrassende, onorthodoxe manier het beste bij een ander naar boven haalt (en dus ook bij haarzelf). Het is voor mij altijd zeer aangenaam om met haar te sparren over ons vak als coach. Water en vuur gaan prima samen in dit geval!" 
Eric Otto, Coach / Therapeut

Annemarie is een bijzonder mens en een fijne consultant om mee te werken. What you see, is what you get. Ze richt zich op de kern van de zaak, altijd resultaat- en mensgericht. Je krijgt niet altijd wat je wilt, maar wel wat je nodig hebt. Elk gesprek met Annemarie heeft inhoud en toont betrokkenheid. Als je openstaat voor heldere feedback en adviezen, dan is Annemarie de juiste persoon om in te zetten in een Change omgeving.
Oscar Gray, Veranderconsultant met impact Black Belt Lean Six Sigma & ITIL

 

 

"Annemarie heeft vanaf de eerste seconden van de kennismaking een directheid in haar bijdragen aan het gesprek die erg verfrissend werkt. Op de man af vragen stellen, complimenten geven. Allemaal zonder omhaal. Tegelijkertijd kijkt en luistert Annemarie voortdurend en is 100% aangesloten op het gesprek. Dat blijkt uit samenvattingen en doorvraag-vragen. In samenwerking wisselen een nuchtere pragmatische aanpak en humor en zelfrelativering elkaar snel af." 

"Als je op zoek bent naar een coach of gesprekspartner die een snelle en pragmatische aanpak weet te combineren met inlevingsvermogen, dan beveel ik Annemarie van harte aan."
Arjan Broere, Gecertificeerd trainer Getting Things Done® bij Meereffect

"Wat ik goed aan je vind: je resultaatgerichtheid. Je bent creatief en volhardend en zoekt via verschillende kanalen. Je stelt onorthodoxe vragen en je weet een mooie sfeer te creëren tijdens het gesprek. Af en toe ben je ook wat dominant."
André Kaan, Manager Business Systemen, NS Reizigers

"Wij werken al jaren samen met Annemarie in diverse project rollen en in diverse klanttrajecten. Wij zijn meer dan positief over de resultaten die binnen deze opdrachten zijn behaald, belangrijker is wellicht dat deze jarenlange samenwerking heeft geleid tot een zeer plezierige werkrelatie. Als persoon kenmerkt zij zich door een authentieke, open en energieke houding, ze is eenvoudig in staat een goede verbinding met mensen tot stand te brengen. Wellicht schuilt hierin wel de basis van haar succes. Annemarie is in staat de situatie snel te overzien, concrete acties neer te zetten en bovenal op een plezierige manier kritisch naar haar omgeving en vooral zichzelf te kijken en daar ook naar te handelen.

"Annemarie is daarnaast een van de weinige interim professionals die in de afgelopen jaren een heldere persoonlijke ambitie heeft geformuleerd, gecommuniceerd en daar ook daadwerkelijk richting aan heeft gegeven. Wij hebben met Annemarie gewerkt op diverse opdrachten waar een recruitment thema centraal heeft gestaan, in dit soort opdrachten is ze in staat een stevige bijdrage te leveren en wij kunnen een inzet van haar binnen dit specifieke vakgebied zeer ondersteunen. Een vrouwelijke recruitment professional die handelt als "one of the boys". Feitelijk zien wij in haar vooral een fijn mens en bovenal generalist in het werkveld van mobiliteit, coaching, opleiding en recruitment."
Paul Storimans, Managing Partner, Sterksen Advies BV

 "I have worked with Annemarie and learned to know her as an excellent, straightforward, hard-working professional. She has my deepest respect and I recommend her with pleasure."
Sidney Hiele, Partner and Managing Director at QSXL