Over mij

"Ik zorg dat het gedoe op tafel komt"


Zowel het management als de medewerkers coach ik op Gedrag & Leiderschap, ik geef gevraagd en ongevraagd feedback, verzorg feedback-training en zorg dat ‘het gedoe op tafel komt’.

Wil je dat je mensen in alle lagen van een organisatie weer opnieuw genieten van hun werk, resultaten boeken en voelen dat ze met de juiste dingen bezig zijn?

Mijn expertise op het gebied van Lean Management filosofie, leiderschapsontwikkeling en Servant Leadership en mijn jarenlange ervaring als recruiter, loopbaancoach en trainer zet ik in als begeleider van transities in de breedste zin van het woord. Zowel grote als kleine bedrijven maken gebruik van mijn diensten als transitiebegeleider, Lean coach, Lean trainer, teamcoach, MD- en leiderschapsadviseur. Ik combineer mijn specialisaties met mijn brede kennis van Management Drives, Enneagram, TA en NLP, om bij elke organisatie tot de beste transitie strategie te komen.

Mensen typeren mij als ondernemend, betrouwbaar, prestatiegericht, energiek, sportief, ontwapenend, oplossingsgericht, vrolijk en hartelijk. Werken in en zorgen voor een goede sfeer zijn voor mij belangrijk. Het creëren van een gevoel van veiligheid en verbinding zodat mensen weer optimaal kunnen samenwerken is een wezenlijk onderdeel van mijn missie.

Een leven lang leren is voor mij zowel persoonlijk als zakelijk essentieel. Durven vragen, durven delen en leren van elkaar is waardevoller dan leren uit een boekje.

Een maatschappelijke bijdrage leveren is voor mij vanzelfsprekend. Ik doe dat onder andere in het onderwijs als Expertcoach van Stichting Leerkracht.

IMG_4890

Mijn kernwaarden 

Vrijheid

Vrijheid is voor mij essentieel, om die opdrachten te doen die bij mij passen, waarin ik succesvol kan zijn en het op mijn manier kan doen.

Zorgzaamheid

Ik ben er altijd op gericht om het goede
aan de ander te bieden, een vorm van zakelijke zorgzaamheid.

Ambitie

Ambitie is voor mij nieuwe dingen leren en nieuwe dingen doen. Iets doen waar je bang voor bent, want daar groei je van.